FvT zwaar onderuit in 1/2 finale play-offs

De tafeltennissers van FvT/Visser van der Ham Rotterdam hebben de 1e wedstrijd van de tweeluik in de halve finales van de play-offs om de landstitel tegen Smash Hattem onverwacht dik verloren (1-4).
Alleen een mirakel in de thuiswedstrijd aanstaande vrijdagavond 9 mei vanaf 19.30 uur in eigen zaal kan de Rotterdammers nog naar de grote finale om het landskampioenschap leiden.
In Hattem verloor Patrick Oeij de openingswedstrijd met 3-0 van Smash kopman Ewout Oostwouder, waarna FvT’s kopman Laurens Tromer middels een nipte zwaarbevochten overwinning (11-9) in de 5e game op Koen Hageraats de stand in evenwicht bracht (1-1).
Barry Wijers verloor vervolgens met 8-11 in de 5e game van Jonah Kahn (1-2), waarna Laurens Tromer in een fantastische pot nationaal kampioen Oostwouder leek te gaan kloppen en met 10-7 voor kwam in de 5e game. Oostwouder overleefde niet alleen de 3 match points maar won uiteindelijk deze cruciale partij en bracht de talrijke fans van Smash Hattem in extase (3-1). Jonah Kahn maakte met een overwinning in 4 games op Patrick Oeij de verrassing compleet.
Met deze 4-1 overwinning en een grote voorsprong qua game saldo in het voordeel van Smash lijkt het bereiken van de finale voor FvT verder weg dan ooit. Maar zolang er nog een kleine kans bestaat zullen de heren van FvT er vol voor blijven gaan. Het blijft sport en mirakels hebben we eerder meegemaakt in Rotterdam.
Kom de heren aanstaande vrijdag vanaf 19:30 uur aanmoedigen.

Bron: Web-site FvT – 04 mei 2014