Mitchell Alsemgeest terug bij FvT

FvT-mannen-02

Mitchell Alsemgeest (27) keert komend seizoen weer terug bij FvT Rotterdam, waar hij zijn jeugdopleiding doorliep. Alsemgeest zal zich voegen bij speler/coach Barry Wijers (32), Martin Khatchanov (18) en Patrick Oeij (21).

Laurens Tromer (19) speelt komend seizoen zoals eerder bekend werd in de Duitse derde Bundesliga bij TUS Xanten.

Doelstellingen naar beneden bijgesteld Bestuurslid Technische Zaken Alfred de Jong over de komst van Mitchell Alsemgeest: “Het vertrek van Laurens Tromer en de noodzakelijke bezuinigingsronde van de club, noopt ons simpelweg om onze doelstelling(en) voor het komende seizoen wat naar beneden bij te stellen. Toch rekenen we erop dat ons talent Martin Khatchanov komend seizoen een flinke stap zal zetten en samen met Barry en Patrick vormt hij een aardige basis voor de subtop in de eredivisie. Met Mitchell hebben we in ieder geval een vierde speler achter de hand, die tegen de mindere eredivisiespelers voor de nodige punten kan gaan zorgen. Daarbij past Mitchell als persoon uitstekend binnen het team en onze trainingsgroep en bezit hij al jaren een positieve binding met de club FvT.”

Hoofdsponsor zorgt voor minder topsportbudget De trotse club uit Rotterdam zal de komende tijd op zoek gaan naar een nieuwe hoofdsponsor, aangezien Installatiebedrijf Visser zal stoppen met financiële steun aan de twee eredivisiteams (ook de vrouwen spelen op het hoogste niveau in Nederland).

De Jong: “Gelukkig hebben de contracten met Schildersbedrijf Van der Ham en Rotterdam Topsport met een jaar verlengd. Maar toch betekent het afhaken van Visser ervoor, dat we noodgedwongen het topsportbudget, en dus de sportieve ambities, naar beneden hebben bijgesteld. We zijn wel erg blij dat we met de kernspelers succesvol tot contractverlengingen zijn gekomen.”

Bron: Tafeltennisprimeur.nl – 26 juni 2014